MEYVE BAHÇESİ FİDAN DİKİMİ VE HOBİ BAHÇESİ
20 Mayıs 2022

FİZİK TEDAVİ HASTANESİNDEN ÖRNEK AĞAÇLANDIRMA ŞENLİĞİ
Giderleri ve yapımı hastane personellerimizce karşılanan meyve ağacı dikim alanı ve hobi bahçesi etkinliği Bolu İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL’un teşrifleriyle gerçekleştirildi. 8 türden 36 Meyve ağacı ve yaklaşık 200 tüp sebze; yönetim ekibimiz, hastalarımız, refakatçilerimiz ve hastane personellerimiz tarafından dikilerek toprak ile buluşturuldu.
Hastane bahçesinde hastalarımızın ve personellerimizin faydalanacağı ve yetiştiğinde hastane çehresini tamamen değiştirmesi beklenen; elma, erik, kayısı, kiraz gibi meyvelerin toplanabileceği, belki de dünyada tek olma özelliğinde olan faaliyete;
Sağlık Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Emin DEMİRKOL, Destek Hizmetleri Başkanı Salih AYAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet BALCI, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Arzu ÖZKAN
Başhekim Dr.Öğr.Üyesi Hamdi AFŞİN, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Zeynep ATEŞ, İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim YÜCEER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurgülay GÜNERİ, Sağlık Bakım Hizmetleri ve İdari Mali İşler Müd.Yrd.Uzm.Uğur OKUR, İdari ve Mali İşler Müd.Yrd. Ramazan KİRENLİ, İdari ve Mali İşler Müd.Yrd. Nihal BOSTANCI katıldı. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz.